Welkom op aarde! In verwachting met lichaam, ziel en geest

Erika Gradenwitz-Koehler

Dit boek bereidt je voor op zwangerschap en bevalling en gidst je er deskundig doorheen. Het stopt niet bij de geboorte maar begeleidt jullie als ouders ook de maanden daarna. Het boek voorziet je van de meest actuele informatie, op een beknopte en prettig leesbare manier. Naast al het praktische en medische is er ook aandacht voor de ziel. Daarvoor reikt Welkom op aarde! denkbeelden aan uit wetenschap, filosofie en verschillende religies.

Erika Gradenwitz-Koehler is getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Van beroep is zij diplomaat voor Nederland. Ze woonde eerder in Straatsburg, Moskou, Brussel en Washington en woont nu met haar gezin in Den Haag.

Erika heeft van jongs af aan de behoefte gevoeld bruggen te bouwen tussen mensen en wereldbeelden. Dit motief komt ook tot uitdrukking in dit boek, dat probeert de kloof te overbruggen tussen de biologische en de spirituele kijk op de geboorte van een mens.

 Rubriek 4

« Terug


Ik verzoek u, en heb dat ook in Berlijn gedaan, om niets van wat ik ooit gezegd heb of nog zal zeggen op autoriteit en geloof aan te nemen.

– Rudolf Steiner – De volkszielen – GA 121 – Kristiana (Oslo) 17 juni 1910