Via Libra

Gitschotellei 188, 2140 Antwerpen

Tel: 03 237 87 10
Fax: 03 257 16 54
info@via-libra.be
www.via-libra.be

Vzw Via Libra is op 1 april 2009 begonnen met een doorstartoperatie: de naam ‘Rudolf Steineracademie’ werd veranderd in Via Libra, voornamelijk omdat het woord ‘academie’ tot al te veel misverstanden leidde.

De doelstellingen van Via Libra blijven grotendeels dezelfde als die van de Rudolf Steineracademie, namelijk een autonome beweging voor vernieuwing van de cultuur, denkend en handelend vanuit de antroposofie. Nog meer dan vroeger zal Via Libra focussen op een goed uitgebouwde antroposofische bibliotheek en op het verder ontwikkelen van de enige Vlaamse/Belgische antroposofische uitgeverij (zie onze boeken).

Voor deze doorstart en naamsverandering werd gewacht op de verhuis die er al langer zat aan te komen. We zitten nu samen met boekhandel De Kleine Prins en met de Federatie van Steinerscholen in hetzelfde gebouw. Met beide organisaties is er een goede samenwerking.
Wie op de hoogte wenst te blijven van onze activiteiten, publicaties enz., maar tegelijk ook een blik wil krijgen op het antroposofische leven in Vlaanderen in het algemeen, kan zich gratis en voor niks abonneren op ons digitaal nieuwsmagazine.

Rudolf Steinerbibliotheek en uitgeverij

  • openingsuren: donderdag 9u30 tot 15u30 – vrijdag 9u30 tot 15u00 + laatste zaterdag van de maand van 9u30 tot 12u00
  • gesloten tijdens schoolvakanties
  • maandelijkse informatie via een gratis e-zine: abonneren via info@via-libra.be

« Terug


Wij leven in een tijd die het noodzakelijk maakt dat wij ontwaken.

– Rudolf Steiner